Naša stranica koristi kolačiće u svrhu mjerenja posjeta. Klikni "Prihvati" ako se slažete, odnosno "Odbij" ako ne želite da koristimo kolačiće u tu svrhu. Više informacija na Privatnost

Često postavljana pitanja

Zakupljuje se slot trajanja 10 sekundi unutar loop-a od 60 sekundi i to je standardno trajanje koje se ne može mijenjati. U slučaju da video duže traje može se zakupiti dodatni slot od 10 sekundi i na taj način koristiti duži video.

Na LED ekranima može se koristiti do 5 različitih videa na način da se u svakom loop-u vrti drugi video.

Na fiksnim lokacijama (bigboard, wallscape, nadvožnjaci) preporučamo minimalno korištenje u trajanju tri mjeseca, a LED ekrani se mogu koristiti za sve tipove i trajanje kampanja.

Svi naši nadvožnjaci su standardnih dimenzija, odnosno visina je uvijek 200cm, a širina ovisi o nadvožnjaku i može ići do 42 metra. Moguće je koristiti ekstenzije koje idu do 80cm iznad okvira vizuala i na taj način posebno istaknuti bitne detalje vašeg vizuala i povećati vidljivost. Pogledajte različita rješenja u našoj galeriji lokacija.

Vizual kreirate samostalno ili u suradnji sa kreativnom agencijom prema našim naputcima odnosno specifikacijama. Također Vam možemo preporučiti nekoliko kreativnih agenciji sa kojima surađujemo.

Možete koristiti video u trajanju 10 sekundi koji je u skladu sa našim specifikacija za izradu video materijala. Molimo što manje koristiti bijelu pozadinu i/ili prelaska na čisto bijelu boju, zbog sigurnosti prometa i svjetlosnog onečišćenja prostora.

Za sve upite o cijenama molimo kontaktirajte nas, konačna cijena ovisi o trajanju i količini zakupa gdje apliciramo značajne popuste i benefite.